Koliko tretmana lipolize mezoterapijom je potrebno da bi se uočili efekti?

Preporučuje se 6- 8 tretmana na svake 3- 4 nedelje. Nakon svakog tretmana može da se očekuje smanjenje u obimu 2- 6 cm. Važno je naglasiti da lipoliza mezoterapijom nije program za mršavljenje, već za uklanjanje „upornih“ masnih naslaga sa određenih „kritičnih“ delova tela.

Koliko traje efekat postignut filerom?

Efekat koje je postignut filerom je prolazan, a razlog za to je postojanje enzima u našem organizmu koji razgrađuje hijaluron. Dužina trajanja filera zavisi i od kvaliteta filera, kao i do regije u koju se aplikuje. Efekti traju od 6 meseci do 2 godine.

Koliko tretmana Carbofit terapije je potrebno?

Preporučeno je minimum 7 tretmana sa razmakom od 2 do 3 nedelje. Efekat zavisi od koncentracije CO2, od površine tela koja se tretira, dužine trajanja tretmana i njene učestalosti. Stručnjaci Genesis beauty centra proceniće pravu meru u zavisnosti od vašeg stanja i od efekta koji želite da postignete.

Postoji li rešenje za nagomilane masne naslage koje ne uspevam da smanjim dijetom i terninzima?

Tu vrstu problema izuzetno uspešno i bezbolno rešava laserska lipoliza. Bez hirurških intervencija preoblikuje telo na područjima sa kojih masne naslage ne mogu da se uklone ni udruženim efektom dijeta i vežbanja. Smatra se za jedinu alternativu liposukciji.
Laserska lipoliza istovremeno smanjuje masne naslage i zateže kožu. U zavisnosti od veličine regije koja se tretira, procedura traje od 15 minuta do sat vremena. Vreme oporavka je minimalno, a neželjenih efekata nema.

Koja je razlika između biorevitalizacije i mezoterapije?

Biorevitalizacija je metoda kojom se u potkožno tkivo aplikuje hijaluronska kiselina, čime se dovodi do povećanja kolagena i elastina u koži. Za postizanje efekta biorevitalizacija je u prednosti nad mezoterapijom jer je potrebno mnogo manje tretmana.

U čemu je razlika između biorevitalizacije i hijaluronskih filera?

Biorevitalizacija podrazumeva aplikovanje neumrežene hijaluronske kiseline koja podstiče prirodnu revitalizaciju, dok se hijaluronskim filerima koriguju asimetrije i postiže se brzo popunjavanje bora.

Koliko tretmana je potrebno za uklanjanje ožiljaka od akni?

To zavisi od stanja kože i od dubine ožiljaka. Preporuka je da se uradi ukupno 4 do 5 tretmana, sa razmakom od mesec dana.

Da li je efekat lipolize trajan?

Kod osoba koje ne povećavaju kilograme lipoliza postiže trajan efekat. Vrlo je važno da je prati i promena loših životniih navika. U zavisnosti regije koja je tretirana u obimu se gubi 1- 10 cm. Efekat je manji jedino kod osoba koje ne odreaguju adekvatno na fosfatidinholin, ali smatra se da je to svega 6% populacije.
Važno je da se naglasi da lipoliza nije metoda kojom se gube kilogrami, već pomaže u preoblikovanju lokalizovanih masnih naslaga za koje dijeta i vežbanje daju spore rezultate.

Da li PRP tretman pomaže kod problema proređene kose?

Primenom PRP metode kod većine pacijenata zabeležen je ubrzan rast kose, duža i deblja u odnosu na područje koje nije tretirano. Iako rezultati variraju od pacijenta do pacijenta, stopa uspešnosti PRP terapije ide i do 80 odsto.
Plazma bogata trombocitima, bioaktivnim proteinima i stimulatorima rasta, supstancama koje naše telo i inače koristi u procesu samoizlečenja, utiče na formiranje novih ćelija i na regeneraciju i obnovu tkiva vlasišta.