Nega kose

Vaša kosa svakodnevno je izložena štetnim uticajima spoljašnje sredine, oštećuju je abrazivne i površinski aktivne materije u šamponima, farbe za kosu, gelovi za oblikovanje koji je sprečavaju da diše, kao i toplota fenova i sredstva za ispravljanje kose.

Većina problema s kosom prouzrokovana je disbalansom pH vrednosti kosmatog dela glave.
Kombinacijom tretmana u Genesis beauty centru i namenskih proizvoda za regeneraciju i rekondicioniranje kosmatog dela glave, koje možete da nabavite kod nas, postiže se efekat zdrave kose koja odiše vitalnošću.

Stručnjaci Genesis beauty centra će vam, na osnovu analize promenljivih faktora i uslova kojima ste izloženi, preporučiti negu i proizvode koje možete da koristite kod kuće, kako biste uz redovne tretmane u Genesis beauty centru, imali kontinuiranu i potpuno individualizovanu negu kose.

Genesis beauty centar u radu koristi kozmetiku renomiranih proizvođača Skeyndor i Guinot i radimo prema njihovoj metodologiji.
Ukoliko koristite usluge Genesis beauty centra na raspolaganju su vam:
– proizvodi za pročišćavanje kose
– serumi za kosu i kosmati deo glave
Vaša nega u Genesis beauty centru potpuno je prilagođena trenutnom stanju vaše kože. To je tačka slaganja koju smo pronašlli sa kozmetičkim kućama koje smo odabrali za partnere.

Skeyndor je prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom 50 godina i sopstvenom proizvodnjom visokoselektivne, profesionalne kozmetike.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu tima naučnika, Skeyndor danas uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 50 zemalja sveta.

Guinot je vrhunska francuska profesionalna kozmetika koja prati individualne potrebe kože klijenta. Kako Guinot proizvodi imaju svojstva farmaceutskih proizvoda, dijagnostika kože obavezan je- i u Genesis beauty centru besplatan, početak i kraj svakog procesa.

Procena kvaliteta, izbor efikasnih formula i tretmana zadatak je koji mogu da iznesu samo profesionalno obučeni i specijalizovani kadrovi. To je pristup na kom u Genesis beauty centru insistiramo.