Nega lica

Vaša koža ima različita stanja, tokom dana i tokom života. Njihov neadekvatan tretman lako može da dovede do disbalansa.

Stručnjaci Genesis beauty centra će vam, na osnovu analize promenljivih faktora i uslova kojima ste izloženi, preporučiti negu i proizvode koje možete da koristite kod kuće, kako biste uz redovne tretmane u Genesis beauty centru, imali kontinuiranu i potpuno individualizovanu negu kože.

Genesis beauty centar u radu koristi kozmetiku renomiranih proizvođača Skeyndor i Guinot i radimo prema njihovoj metodologiji.
Ukoliko koristite usluge Genesis beauty centra na raspolaganju su vam:
– proizvodi za skidanje šminke i čišćenje lica
– losioni
– maske za dubinsko čišćenje i stailizaciju kože
– kreme za lice, vrat i dekolte
– solarni proizvodi za pripremu kože za izlaganje suncu
– solarni proizvodi za zaštitu kože tokom i nakon izlaganja suncu

Vaša nega u Genesis beauty centru potpuno je prilagođena trenutnom stanju vaše kože. To je tačka slaganja koju smo pronašlli sa kozmetičkim kućama koje smo odabrali za partnere.

Skeyndor je prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom 50 godina i sopstvenom proizvodnjom visokoselektivne, profesionalne kozmetike.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu tima naučnika, Skeyndor danas uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 50 zemalja sveta.

Guinot je vrhunska francuska profesionalna kozmetika koja prati individualne potrebe kože klijenta. Kako Guinot proizvodi imaju svojstva farmaceutskih proizvoda, dijagnostika kože obavezan je- i u Genesis beauty centru besplatan, početak i kraj svakog procesa.

Procena kvaliteta, izbor efikasnih formula i tretmana zadatak je koji mogu da iznesu samo profesionalno obučeni i specijalizovani kadrovi. To je pristup na kom u Genesis beauty centru insistiramo.