Dermafix Genosys tretman- mezoterapija mikroiglicama

Mezoterapija mikroiglicama spaja u jedan tretman mezoterapiju koja je intenzivnija od klasične i stimulaciju dubokih slojeva kože– i to bez oštećenja epiderma.

U Dermafix Genosys tretmanu se, pored mehaničke stimulacije, koriste i savremeni preparati sa peptidima, hijaluronskom kiselinom i biljnim matičnim ćelijama. Mezoterapija mikroiglicama na taj način dovodi do ponovnog stvaranja i sjedinjenja elastina i kolagena, čime se postiže bolji izgled kože.

To zapravo znači da ovaj tretman podmlađivanja kožu obnavlja na njenom ćelijskom nivou.

Kako Dermfix Genosys tretman izgleda

Za Dermafix tretman koristi se profesionalni aparat koji na samom vrhu ima zamenljivi plastični ketridž sa 16 mikroiglica koje su sterilne, koriste se samo za jedan tretman i nakon toga se bacaju. Dužina iglica takođe se prilagođava, od 0.2 do 2mm.

Mikroubodima koža se podstiče na samoizlečenje i regeneraciju, motiviše se veća produkcija kolagena i elastina, kao i bolja prokrvljenost kože lica.

Nakon čišćenja lica kiseoničkom penom i losionom za čišćenje, očekuje vas dvokomponentna maska za oksigenaciju tkiva, koja poboljšava teksturu i ten, konturira lice, blagotvorno deluje na akne i na masnu kožu.

Po potrebi nakon toga sledi piling koji vašoj koži pruža antioksidantno i baktericidno dejstvo. Potom sledi nanošenje rastvora, odnosno koktela za volumen i intenzivnu hidrataciju,protiv bora, pigmentacija, za masnu i problematičnu kožu, strije i ožiljke i dehidriranu kožu, u zavisnosti od izazova sa kojima se susrećete.

Kožu vašeg lica potom hladimo, umirujemo i hidriramo maskom, a na kraju nanosimo završnu kremu koja dodatno smiruje kožu i podstiče regeneraciju.

Koje sve efekte pruža

Taj tretman odličan je za podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea. On duboko hidrira kožu, uspešno pomaže kod masne kože i problema sa aknama, kod hiperpigmentacija i za saniranje ožiljaka.

Tretman utiče na smanjenje proširenih pora, ublažavanje bora, tretman strija, hiperpigmentacije i za poboljšanje teksture kože. Uspešan je i za uklanjanje finih bora.

Koje su sve prednosti Dermafix Genosys tretmana

Pre svega to što je snažnog, višestrukog dejstva, a neinvazivan. Ne ostavlja modrice, ogrebotine i otoke. Vreme oporavka nakon tretmana je brže.

U zavisnosti od indikacija, naša preporuka je više tretmana u razmacima od dve do šest nedelja.