Epilacija konačno bez ograničenja- uz Alma Soprano Ice

Svi tonovi kože i svi tipovi dlačica, za sve regije na telu. U bilo koje doba godine, brže, bezbedno i uz osećaj sličan masaži- sve to su pogodnosti koje vam nudi naš novi Alma Soprano Ice laser za epilaciju, dostupan samo u Genesis Beauty centru.

Rezultat epilacije za sve- i mnogo brže

Sva dosadašnja ograničenja laserske epilacije više nisu prepreka. Tretmani Alma laserom mogu da se rade i na osunčanoj koži, a prve rezultate epilacije vidite već nakon 10 dana. Rezultati su jednako efektni i za svetliju i za tamniju put kože, kod grubih i kod mekanih dlačica.

Tretmani se rade na svakih 6 do 8 nedelja, a sesije tretmana su neuporedivo brže, čak i kada je reč o regijama veće površine, poput nogu i leđa. Koliko će tretmana biti potrebno konkretno vama, zavisi od regije koja se tretira i od tipa dlake. O svemu tome možete prethodno besplatno da se konsultujete sa stručnjacima Genesis Beauty centra.

Savršen za sve regije na telu

Čak i osetljiva i teško dostupna mesta poput ušiu, bikini zone i nozdrva sada mogu efektno da se tretiraju. Takođe, tretman je gotovo potpuno bezbolan, a osećaj tokom njega klijenti uglavnom opisuju da je sličan onom koji se javlja tokom masaže.

Sve to postiže se zahvaljujući svojesvrsnom napretku u laserskoj tehnologiji. Simultano hlađenje na dodir postiže se ICEtm naprednom tehnologijom za hlađenje, koja tokom tretmana kožu rashlađuje na duži period.

Kako Alma Soprano Ice laser radi

Tehnologija hladnog safira smanjuje rizik od opekotina na površini kože, istovremeno zadržavajući toplotu unutar dermisa gde su smešteni folikuli. Čitav tretman to čini znatno komfornijim nego što je on bio ranije, a to svakako deluje i umirujuće.

Reč je o najkompletnijem i najefektnijem rešenju za lasersko uklanjanje dlaka. S obzirom na to da se koriste višestruke talasne dužine laserskih zraka, pokriva širok spektar klijenata.

Bez oporavka nakon tretmana

Kao još jednu značajnu prednos Alma Soprano Ice lasera klijenti navode i činjenicu da odmah nakon tretmana mogu da se vrate uobičajenim aktivnostima. Čak i vežbanju u teretani.