Geno Led lampa- za još bolje efekte tretmana lica

Četiri različito obojena led terapijska svetla za lečenje različitih stanja kože. To vam pruža Geno Led koji se koristi uz tretmane lica. Reč je o lampi koja ubrzava regeneraciju, proces u borbi protiv hiperpigmentacija, povoljno deluje na redukovanje akni i lučenje sebuma i umiruje kožu nakon tretmana.

Složene probleme na koži Geno Led rešava uz pomoć LED dioda, emitovanjem svetla na različitim talasnim dužinama, bezbedno i bezbolno, uklanjajući pri tom čak i rzike koji su nedostatak većine laserskih tretmana.

Osetite vidljiv efekat uz Geno Led

Crveno led svetlo deluje poput lasera. Ono cilja ćelije ispod kože i stimuliše ih da proizvode novi kolagen. Na taj način se revitalizuju ćelije kože, ubrzava se i cirkulacija, ublažavaju se ožiljci od akni, bol, a efekte pokazuje i kod atopije, psorijaze i atletskog stopala.

Plava led svetlost doprinosi stvaranju singlet kiseonika koji je vrlo toksičan za bakterije koje izazovaju nastanak akni. Drastično ih smanjuje, kontroliše rad lojnih žlezda, sprečava upale rana i ima umirujuće dejstvo na probleme sa kožom.

Zeleno led svetlo utiče na melanocite, ćelije koje porizvode melanin, a to je pigmentacija u donjem sloju epiderma. Ono smanjuje njegovu proizvodnju i mrlje vremenom jednostavno izblede, a ten se podmlađuje. Koristi se za osetljivu kožu, ali i za opuštanje tela i uma, ima umirujuće efekte.

Žuto led svetlo je efikasno u lečenju problema sa kožom opput crvenila, paukastih vena i generalno za probleme osetljive kože. Uspešno rešava i rumenilo lica i pigmentne lezije.

Sigurno, pametno i efikasno

Specijalna SMD svetlost deluje bez bola i ne izaziva nikakva dermalna oštećenja. Crveno i plavo svetlo mogu da se koriste istovremeno što dodatno pojačava efekat i dijapazon delovanja. Geno Led ne emituje po kožu štetno UV zračenje i nepotrebno IR zračenje.