Kako Carbofit pomaže kod izazova trećeg doba

Treće doba nosi brojne izazove i vremenom je sve teže povoljno odgovoriti na njih.  Za prevenciju, za oporavak ili borbu sa bolešću, ojačajte svoj organizam terapijom koja je zbog visoke efikasnosti trenutno najpopularnija na svetu.

Reč je o Carbofit oksigenaciji koja ubrzavanjem periferne cirkulacije dovodi do čitavog niza povoljnih efekata.

Kome se sve preporučuje Carbofit oksigenacija

Lista simptoma i sindroma kod kojih kontinuirana Carbofit terapija daje efekat zaista je duga. Preporučuje se osobama sa bolestima vena i arterija, arteriosklerozom, polineuropatijom, venskim ulkusima, kod šećerne bolesti i komplikacija nastalih od nje.

Preporučuje se i u slučajevima dijabetesnog stopala, hrončnih bolova i reumatskih oboljenja, reumatoidnog artritisa, mijalgije, multiple skleroze, akutne psorijaze, ali i kod sporozarastajućih rana i opekotina.

Povoljne efekte Carbofit terapija pokazuje i u slučajevima migrene i drugih vazomotoričkih glavobolja, kod vrtogavica vaskularnog porekla, tinitusa, želudačnog i duodemalnih ulkusa, kod ulceroznog kolitisa, staračke demencije, Parkinsonovog sindroma, ali i kod čitavog niza bolesti poput Meinerove, kronove, Raynaudove, Burgerove i Sudekove.

Kako Carbofit terapija deluje

Za vreme Carbofit tretmana ugljen- dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.

Da bi se dejstvo ugljen- dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15- tak minuta u sauni na temperaturi od 50 – 60 stepeni.

Kako Carbofit tretman izgleda

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen- dioksidom hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije.

Carbofit oksigenacija tela je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana.

Kakve sve rezultate Carbofit terapija postiže

Carbofit oksigenacija poboljšava imunološki status, pospešuje cirkulaciju, kod obolelih od dijabetesa i dijabetetske polineuropatije ubrzava perifernu cirkulaciju. Ubrzava proces zarastanja rana, podstiče stvaranje novih krvnih sudova, obnavlja oštećene krvne sudove i mikrocirkulaciju.

Kod problema sa proširenim venama i kapilarima poboljšava elastičnost krvnih sudova. Kod Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa stimuliše zarastanje promene u crevima i smanjuje otok. Kod želudačnog i dvanaestopalačnog ulkusa smanjuju se bolovi, dispeptički sindrom, ulkusni defekt i okolna inflamacija.

Carbofit smiruje mijalgiju, ubrzava bazalni metabolizam, skraćuje vreme rehabilitacije nakon sportskih povreda, poboljšava fleksibilnost zglobova, ublažava bol već nakon prvog tretmana kod postraumatskih rehabilitacija i reumatskih oboljenja.

Otapa masnoće i povećava mišićnu masu, smanjuje i redukuje strije, zdravo i efikasno uklanja celulit, brzo i lako gubljenje kilograma.

Koliko je tretmana potrebno

Koliko će Carbofit terapija da bude efikasna, zavisi od količine ugljen- dioksida, od površine tela koje se tretira, od dužine trajanja seanse, kao i broja i učestalosti tretmana. Sve to odrediće, potpuno prema Vašem stanju i potrebama, stručnjaci Genesis beauty centra.

Da bi se osetio dugotrajni efekat, obično se preporučuje bar 7 tretmana, nedeljno 2- 3.