Ovi fit programi vas vode do idealne forme

Ukoliko se sa pripremama krene na vreme, dobija se prilika da leto provedete u formi kakvu ste oduvek želeli. To pre svega znači čitav niz dobrobiti i za vaše zdravlje. Da bi se rezultati postigli, ali i održali, potreban je pre svega kontinuitet, spremnost na promene, kao i uvođenje zdravih životnih navika.

Carbofit program

Tajna idealne forme holivudskih zvezda konačno je otkrivena i dostupna i kod nas, u Novom Sadu, upravo zahvaljujući Genesis Beauty centru. Reč je o Carbofit oksigenaciji.

U specijalnoj komori koja je ispunjena stoprocentnim ugljen- dioksidom i iz koje je prethodno izvučen ambijentni vazduh, hermetički je zatvoren deo tela koji se tretira.

Carbofit oksigenacija tela je potpuno prirodan tretman i može da se ponavlja neograničen broj puta. Tim tretmanom periferna cirkulacija se ubrzava 3 do 7 puta nakon završene serije tretmana. Telo se tretira čistim ugljen- dioksidom. Tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od indikacije.

Da bi se dejstvo ugljen- dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15- tak minuta u sauni na temperaturi od 50 – 60 stepeni. Za vreme Carbofit tretmana ugljen- dioksid prolazi kroz kožu, a njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.

Carbofit otapa masnoće i povećava mišićnu masu. Smanjuje i redukuje strije. Zdravo i efikasno uklanja celulit. Brzo i lako se gube kilogrami. Dok vi ležite i uživate, Carbofit radi za vas.

Carbo program podrazumeva 10 vezanih tretmana, prema dinamici koju ustanovite sa našim stručnjacima, a na raspolaganju vam je I Carbo slim opcija od 5 tretmana Carbofit oksigenacije.

Program Maderoterapija

Zbog brzih, vidljivih i trajnih rezultata maderoterapija je za kratko vreme postigla veliku popularnost. Poznata je i kao „terapija oklagijama“ zbog rekvizita koji se tokom te vrste masaže koriste.

Reč je o dubljem vidu masaže koji je namenjen osobama koje imaju neproporcionalno lokalizovane masne naslage, bore, celulit i višak vode. Maderoterapija omogućava intenzivan pritisak na celulit i masne naslage otklanja sa svim toksinima.

Tehnika podrazumeva seriju pokreta koji se ponavljaju uz korišćenje različitih drvenih elemenata. Razbija se uporan celulit, a koža se ravna i zateže. S obzirom na to da se radi prirodnim materijalima, nema kontraindikacija.

Masažom se zapravo stimuliše limfni sistem koji pomaže izbacivanje toksina iz našeg tela. Ravnomernim i ritmičkim pokretima protok limfe se stimuliše, aktivira se metabolizam i organizam sam počinje da radi na izbacivanju toksina, masnih naslaga i celulita.

Tretman podrazumeva individualan pristup klijentu i traje od 45 do 60 minuta, a preporučuju se najmanje dve serije od po 10 tretmana. Rade se svakog drugog ili trećeg dana. Ukoliko želite da se oslobodite celulita na nogama ili bedrima lakše i brže nego klasičnom anticelulit masažom, čak duplo brže tačnije, to je pravi tretman za vas.

U paketu Maderoterapija očekuje vas 10 tretmana maderoterapije, 1 Carbofit tretman i 20 minuta saune.

Program Anticelulit

Ukoliko je vaš problem prvenstveno celulit, preporučujemo da odaberete ovaj program koji podrazumeva 10 anticelulit tretmana, 1 tretman Carbofit oksigenacije i 20 minuta saune.

Kombinujete ih u zavisnosti od toga kakvo je trenutno stanje vase kože, a dimaniku ćete ustanoviti u dogovoru sa stručnjacima Genesis Beauty centra.

Anticelulit tretman podrazumeva ručnu masažu u trajanju od 30 minuta, koja je u potpunosti prilagođena tipu I stepenu celulita.

Fit program

Ovim paketom nastojali smo da objedinimo sve i upravo zbog sveukupnih efekata koje pruža, najpopularniji je među našim klijentima i klijentkinjama.

On podrazumeva 6 tretmana maderoterapije, 3 tretmana limfne drenaže, dva tretmana Carbofit oksigenacije i 20 minuta saune.

Limfna drenaža je postupak koji se primenjuje kako bi se poboljšala venska cirkulacija, ali i protok limfe i detoksikacija organizma generalno. Takođe, ona doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti, ali i jačanju imunološkog sistema.

Koji od ovih programa vam najviše pogoduje, kojim ćete da postignete najbolje rezultate, takođe možete, pre konačne odluke, da se posavetujete sa stručnjacima Genesis Beauty centra.