4D lifting lica- odličan za temeljno podmlađivanje

Postoji li jedna metoda kojom mogu da rešim više problema istovremeno? Mogu li da nadomestim godine neadekvatne brige ili naprosto tragove godina, česta su pitanja. Ona se uglavnom odnose na lice na kojem se promene najbrže uoče.

Upravo iz tog razloga sve je popularniji 4D lifting lica, jer deluje temeljno, prodire u sve slojeve kože, budi njene mehanizme i osnažuje je. On rešava problem i pravi put za kvalitetnu prevenciju.

Posle 35-te, 4D lifting najbolji saveznik

Podmlađivanje na površinskim, srednjim i dubokim nivoima kože- to je rezultat koji postižemo 4D liftingom lica. Istovremeno se stimuliše proizvodnja novog kolagena kao i preoblikovanje starog.

Ona dodaje da se ta metoda savetuje kao prevencija starenja, ali i za ublažavanje već postojećih znakova koje su godine utisnule na naše lice. Ženama koje imaju preko 35, 4D lifting će revitalizovati i osnažiti kožu.

– Stvaranje novog i remodelacija kolagena koji koža već ima podići će konture lica i učvrstiće tonus kože. S obzirom na to da se povećava volumen tkiva, smanjiće se i vidljivost bora, koža postaje zategnutija i osvežena, ten je ujednačen. Takođe se uklanjaju i manje nepravilnosti kože i poboljšava se celokupna hidriranost.

Kako se 4D lifting lica radi

Tretman ne zahteva nikakvu pripremu kože, traje oko 60 minuta i nije bolan. Preporučuje se da se radi u mesecima kada nema puno sunca, od oktobra do maja. Radi se u serijama 2 do 4 tretmana, sa razmakom od 4 nedelje.

Prvi rezultati 4D liftinga lica vidljivi su nakon 10 dana. Primetićete da je vaša koža elastičnija, da je dobila na punoći i na jedrini i da su manje bore popunjenije. Takođe, vaše usne će biti jasnije konturisane. Ovom metodom mogu da se tretiraju ne samo lice, već i vrat i dekolte.

Iako se 4D lifting lica preporučuje provenstveno za zreliju kožu, on može da se radi i ranije, sa ciljem da se prevenira opuštanje kože i da se generalno poboljša celokupan izgled.

Postignuti rezultati održavaju se ponavljanjem tretmana. Njihovu dimaniku preporučićemo u zavisnosti od trenutnog stanja vaše kože lica, kao i vaših želja.