Aquatherm tretman- jača i dubinski hidrira kožu lica

Površinski, zaštitni sloj kože lica, ujedno je i najizloženiji raznim nepovoljnim uticajima. Hlanoća, razne vrste zagađenja, stres, pa i neadekvatna kućna nega mogu nepooljno da utiču na njen kvalitet i izgled. To je posebno izraženo ukoliko je u pitanju osetljiva koža.

Aquatherm tretman linije Skeyndor jača kožu i dubinski je hidrira, ona postaje sjajna i blistava, smanjuje crvenilo, osećaj zatezanja i peckanja, a postiže odlične efekte i kod veoma osetljive kože lica.

Kako Aquatherm tretman izgleda

Naše kozmetičarke najpre će pregledati kakvo je trenutno stanje vaše kože, potom je temeljno očistiti, jer je važno da se uklone sve nečistoće kako i koža što bolje primila važne sastojke tretmana. Važan deo Aquatherm tretmana je i opuštajuća masaža lica koja ujedno doprinosi boljoj cirkulaciji.

U daljem toku tretmana na vaše lice nanosimo preparate linije Aquatherm Skeyndor. Dobitna kombijacija kojom tretman obnavlja kožu, vraća joj zaštitnu funkciju i njenu osetljivost je formula koja počiva na termalnoj vodi iz Salies-De-Bearn izvora u francuskim Pirinejima koja sadrži soli i više od 25 elemenata u obliku jona. To efikasno deluje na regeneraciju kože.

Ti sastojci podstiču stvaranje normalne flore na koži, ujednačen Ph, zaštitu od mikroorganizama. Kožu takođe štite od preteranog gubitka metabolita iz ćelija.

Na kraju Aquatherm tretmana nanosi se hidratantna zaštitna krema koja je odlična i za kućnu negu i ojačaće efekte profesionalnog tretmana.

Kome se Aquatherm tretman preporučuje

Odličan je za normalnu kožu, ali i ukoliko vam je koža lica osetljiva ili preosetljiva. Aquatherm tretman značajna je podrška koži lica i ukoliko je do preosetljivosti došlo zbog neadekvatnih, agresivnih tretmana koji su oštetili zaštitnu barijeru kože lica, ili ukoliko je njjen uzrok nepovoljan uticaj spoljašnji vremenski faktor, kao i neprlagođena nega.

Redovna nega pomaže oporavak osetljive kože, hidrira je i vraća joj balans.