Spremite se za leto brzo uz lipolizu mezoterapijom

Imate lokalizovane masne naslage na određenim regijama, toliko uporne da vam se čini da ne postižete nikakav napredak, uprkos svim naporima? Upravo u tim situacijama pomaže lipoliza mezoterapijom, tretman koji vas do željenog efekta dovodi lako i bez perioda oporavka.

Kako tretman lipolize mezoterapijom izgleda

– Ultratankim iglicama u željenu regiju ubrizgava se lipolitik, direktno u lokalizovane masne naslage. Tako postižemo da do topljenja masnih naslaga dođe upravo u željenoj regiji, a ujedno dolazi i do njenog reoblikovanja.

Lipoliza mezoterapijom je bezbedna procedura koja traje kratko. Željeni efekat postiže se uglavnom serijom od 3 do 5 tretmana, a postupak se ponavlja nakon 4 nedelje. Vaš ritam procenićete u saradnji sa stručnjacima Genesis Beauty centra, na besplatnoj konsultaciji.

Odlična alternativa za liposukciju

Za lipolizu se koristi jedan od najvažnijih enzima koji učestvuju u regulisanju ćelijskog metabolizma. Reč je o fosfatidin holinu (PPC). On normalizuje metabolizam masti i belančevina,učestvuje u obezbeđivanju uslova za rad imunog sistema. Vrstu i količinu lipolitika određujemo mi, lekari, u zavisnosti od potreba klijenta.

Prema njenim rečima, veliku popularnost lipoliza mezoterapijom postiže i činjenicom da je odlična zamena za liposukciju, jer nema perioda oporavka, a ukoliko se pridržavate režima zdravog načina života, rezultati koji se postižu lipolizom su trajni.

Kako uz lipolizu mezoterapijom gubite naslage

Osnovna prednost lipolize mezoterapijom nad, recimo, klasičnim dijetama je što će ona masne ćelije da razgradi u potpunosti, njihov zid i vezivne pregrade. Time onemogućavamo da dođe do ponovnog nagomilavanja masnih naslaga u regiji koju tretiramo.

Ono što se zapravo dešava tokom procesa je da lipolitik koji se ubrizgava topi masne ćelije i oslobađa masne kiseline. Potom ih hidorlizuje i čini ih rastvorljivim u tečnoj sredini. Masne kiseline van masnih ćelija su signal takozvanim čistačima našeg organizma da ih odnesu u jetru gde se dalje metabolišu.

Na mestu uboda mogu da se jave blag otok, crvenilo, ili modrice koje su prolaznog karaktera i povući će se za nekoliko dana. Nakon lipolize dobro je da se uradi i limfna drenaža, ručna ili putem aparata.