Kozmetički tretmani lica

Clear balance Reč je o tretmanima i proizvodima namenjenim masnoj koži. Oni normalizuju tri glavna uzroka nečistoće kože: hiperseboreju, hiperkeratozu i sklonost infekciji. Uključuje liniju proizvoda u salonima i za kućnu upotrebu, a možete ih nabaviti samo u Genesis beauty centru.

Aquatherm tretman osetljive i kuperozne kože, linijom proizvoda koja je napravljena sa termalnom vodom iz Salies-de-Bearn, izvora u francuskim Pirinejima. Ukoliko se koristi svakodnevno, osetljivu kožu ona progresivno vraća u normalnu, uspostavljajući balans epiduralnog metabolizma i funkciju barijere, kako bi kožu zaštitila od negativnih efekata okoline.

Power hialuronic je tretman namenjen za hidrataciju, na bazi visoko koncentrovanog hijalurona prirodnog porekla. Moćno osveženje, biostimulacija i osećaj mladalačkog izgleda efekti su tog tretmana. Primenljive je već od dvadesete godine života i namenjen svim tipovima kože. Taj program kreiran je tako da dubinski hidrira kožu, ali i da je ujedno zaštiti od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog uticaja spoljnih agresivnih faktora.

Power hialuronic tretman za zonu oka i trepavica je profesionalni tretman za podmlađivanje konture oka i jačanje trepavica. Sadrži biotin i hijaluronsku kiselinu. Ima efekat liftinga, redukuje kesice ispod oka, umanjuje bore, jača trepavice i osvežava zonu oka.

Power oxygen je najnoviji tretman namenjen borbi protiv dva najveća neprijatelja kože, smoga i nedostatka kiseonika. On štiti kožu od negativnog dejstva zagađenja i snabdeva je kiseonikom. Formulisan je sa 7 aktivnih sastojaka koji koži omogućavaju maksimalnu zaštitu, intenzivnu oksigenaciju, detoks efekat, antioksidativni efekat i prebiotsko delovanje koje jača odbrambene mehanizme u koži i ponovo uspostavlja balans kožne ekoflore.

Corective intenzivni anti age tretmani protv bora, inspirisani najprestižnijim neinvazivnim medicinsko estetskim tretmanima na svetu. Taj profesionalni tetman, u kombinaciji sa preparatima namenjenim za kućnu negu, namenjen je prevenciji i korekciji bora.

Daju brže rezultate zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka- sintetičkog botulina, koji ublažava kontrakcije mišića, kao i hijaluronske kiseline za prevenciju i korekciju bora, obnovu punoće i čvrstine kože.

Global lift antiage tretman usmeren je na marker starenja progerin kojim se postiže efekat facijalnog liftinga, punoće lica i smanjivanja masnoća ispod brade, odnosno podbratka. Merenjem koncentracije progerina određuje se biološka dob ćelija. Što je ona veća, ćelija je starija, pa smanjivanjem progerina dovodimo do podmlađivanja i obnavljanja ćelijskog tkiva.

Timeless prodigy ultra global anti age kombinacijom tri strategije postiže efekat podmlađivanja. Tajna mladosti ovog tretmana je u aktivaciji gena uz pomoć 50 miliona matičnih ćelija Damaskne ruže koje obnavljaju epiderm i smanjuju ćelijsko starenje, 5 faktora rasta koji podmlađuju kožu uklanjajući joj nesavršenosti, umanjuju bore i popravljaju gustinu kože.

Ekstrakt belog tartufa iz regije Alba deluje na više od 40.000 anti ageing gena, zateže i posvetljuje kožu. Kombuha čaj, poznat kao dugovečna infuzija, bogat je organskim kiselinama i B vitaminima.

Aparaturna mezoterapija je revolucionarna estetska, nehirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji deo kože, mezoderm, bez upotrebe igala. To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podliva i bola, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti i vaša najzahtevnija očekivanja.

Namenjena je svima koji žele da uklone bore, posvetle hiperpigmentacije, osveže ten i učvrste tonus kože lica i tela, kao i za sve koji žele da redukuju celulit.

Aparaturnom mezoterapijom unose se kokteli: mesobright je intenzivan vitaminski koktel sa efektom ujednačavanja tena kože i visokog sjaja, mesofiler popunjava bore i učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea, mesobright lift pruža višestruki nehirurški lifting efekat.

Ultrazvučna špatula odnosno, ultrazvučno čišćenje lica špatulom, samostalno, ili u okviru nekog kozmetičkog tretmana. Ona olakšava i skraćuje vreme klasičnog tretmana, čini ga prijatnijim po klijenta. Njome se čisti površinski sloj kože, izvlače se mitiseri i sebum iz pora, glača se koža i lakše se unose aktivne materije u nju. Ukoliko nemate vremena za tretmane koji traju dugo, a želite isti efekat, to je pravi tretman za vas.

Hidradermija je tretman lica koji podrazumeva dubinsku hidrataciju, osveženje i pročišćenje. Osim što hidrira osetljivu kožu, taj tretman omogućava čišćenje lica bez tople pare, što je veoma zahvalno za kožu sa pozadinskim crvenilom. To je nadasve opuštajući tretman koji se prilagođava različitim potrebama svih delova lica, vrata i dekoltea.

Hidradermija lift je tretman kojim se postiže lifting kože lica i vrata tako što se deluje na musklulaturu lica koja je odgovorna za mlad i svež izgled. Pored mišića lica i vrata, stimuliše se i limfa koja je najčešće usporena, a to se najviše odražava na očnoj zoni.

Hidradermija lift očne zone je tretman koji ciljano deluje na zatezanje regije oko očiju, stimuliše se kružni očni mišić čime se postiže efekat podizanja kapaka i podmlađenog izgleda. Isto tako deluje se protiv nadutosti očne zone jer se poboljšava i protok limfne tečnosti pa se sprečava zaržavanje i nagomilavanje limfe u očnoj zoni.

Profesionalno šminkanje ukoliko je pred vama važan događaj za koji ništa ne želite da prepustite slučaju, važno vam je da svaki detalj bude na svom mestu i da vašu lepotu istaknete u punom sjaju, prepustite se timu naših profesionalnih šminkera.

Vrhunskom dekorativnom kozmetikom istaći ćemo vašu lepotu i posebnost, prateći stil koji imate.
U životu ima puno situacija koje nećete moći da ponovite, u kojima vam je važno kakav ćete utisak da ostavite. Profesionalna šminka biće važan saveznik da u potpunosti uživate.