Masaže lica

Skulpturalna masaža lica, vrata i dekoltea

Ova masaža prati karakteristike skulpture lica. Pažljivo se obrađuje svaki mišić, pa se ona često poredi sa vajarskom tehnikom oblikovanja lica.
Skulpturnom masažom lica postiže se ekefat zatezanja i podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea. Taj metod kožu ujedno čisti od toksina i nečistoća, oslobađa od viška tečnosti i poboljšava protok krvi.

To je svojevrstan fitnes vašeg lica, jer posle masaže mišići lica počinju da funkcionišu u pravom smeru i da stimulišu krvotok.
Izvodi se jačim pritiskom koji nakratko ostavlja rumenilo na vašem licu. Ona podmlađuje, opušta, relaksira čak celo telo.

Skulpturalna masaža lica namenjena je svima koji žele da otklone znakove starenja, umora i stresa na licu. Pružiće vam i vidljive efekte ublaženih bora i podignutog tonusa. Serijom masaža postiže se dugotrajni efekat na potpuno prirodan način.
Trajanje masaže je 1h, a podrazumeva i nanošenje maske na lice.

Bukalna masaža lica, vrata i dekoltea

Reč je o neinvazivnoj tehinici koja deluje na bore i obezbeđuje podmlađen izgled kože jer masažom delujemo na sve mišiće lica koji su odgovorni za tonus kože i mladalački izgled.

Deo masaže obavlja se u unutrašnjosti usne duplje, obrazi i desni se masiraju iznutra i tretira se muskulatura u kojoj je nagomilan stres. Veoma je intenzivna, poboljšava cirkulaciju krvi, oksidaciju krvih ćelija, pa dovodi do zategnutijeg i mlađeg izgleda kože.

Nakon masaže dobijate dvojak efekat, oblikovano i podmlađeno lice, a ona takođe otklanja i masne naslage sa obraza i problem takozvane “otegnute” kože.

Smatra se da ta masaža odlaže hirurške zahvate, daje jasne konture licu i uklanja bore. Trajanje masaže je 1h, a podrazumeva i nanošenje maske na lice.

Kobido masaža glave, lica, vrata, dekoltea, ruku i stopala

To je fantastična istočnjačka masaža za kompletnu relaksaciju u kojoj uživate sat vremena. Njene dobrobiti za kompletan organizam koristili su samuraji i carska familija u Japanu, odakle i potiče kobido masaža.

Tehnika podrazumeva 70 različitih pokreta i njime se postiže potpuno opuštanje tela, uklanja se napetost u mišićima i poboljšava se tonus kože.
Ime te metode na japanskom znači način očuvanja lepote jer stimuliše regenerativne procese, poboljšava cirkulaciju krvi, protok limfe, poboljšava strukturu tkiva jer se prodire u dublje slojeve kože.
Kobido masaža preporučljiva je za sve starosne dobi.

Relaksirajuća masaža

Podrazumeva tretiranje lica, vrata i dekoltea u trajanju od 30 minuta. Ona će ukloniti umor s vašeg lica, ali i napetost u ramenima gde se najčešće nagomilava stres.
Masaža ne podrazumeva nanošenje maske na lice. Idealna je nakon napornog radnog dana, ukoliko imate malo vremena na raspolaganju za opuštanje i osnaživanje za nove izazove.