Nega nakon tretmana laserom

Zašto je važna nega nakon tretmana laserom

Tretmani koji na izvestan način narušavaju gornju površinu kože čine je ranjivom i osetljivom. Posle lasera je neophodna specijalizovana nega koja koži lica pomaže da prevaziđe to stanje i koja je hrani i održava njen tonus i svežinu.

Od stručnjaka Genesis beauty centra dobićete smernice kako da i pre tretmana ili intervencije koju planirate, u danima nakon tretmana, kao i do vašeg narednog susreta, na najbolji način negujete kožu, postignete potpun učinak tretmana ali i kako da kožu redovno štitite i hranite od svih izazova savremenog života.

Vaša najbolja nega

Genesis beauty centar u radu koristi kozmetiku renomiranih proizvođača Skeyndor i Guinot i radimo prema njihovoj metodologiji.

Vaša nega u Genesis beauty centru potpuno je prilagođena trenutnom stanju vaše kože. To je tačka slaganja koju smo pronašlli sa kozmetičkim kućama koje smo odabrali za partnere.

Skeyndor je prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom 50 godina i sopstvenom proizvodnjom visokoselektivne, profesionalne kozmetike.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu tima naučnika, Skeyndor danas uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 50 zemalja sveta.

Guinot je vrhunska francuska profesionalna kozmetika koja prati individualne potrebe kože klijenta. Kako Guinot proizvodi imaju svojstva farmaceutskih proizvoda, dijagnostika kože obavezan je- i u Genesis beauty centru besplatan, početak i kraj svakog procesa.

Procena kvaliteta, izbor efikasnih formula i tretmana zadatak je koji mogu da iznesu samo profesionalno obučeni i specijalizovani kadrovi. To je pristup na kom u Genesis beauty centru insistiramo.

Probudimo lepotu- zajedno

Ukoliko koristite usluge Genesis beauty centra na raspolaganju su vam proizvodi koje možete da koristite kod kuće, kako biste pojačali efekte tretmana koje ste radili, ali i onih koje panirate. Kako biste kontinuirano brinuli o vašoj koži.

  • proizvodi za skidanje šminke i čišćenje lica
  • losioni
  • maske za dubinsko čišćenje i stailizaciju kože
  • kreme za lice, vrat i dekolte
  • solarni proizvodi za pripremu kože za izlaganje suncu
  • solarni proizvodi za zaštitu kože tokom i nakon izlaganja suncu