Dermatološki pregled

Kada je vreme za dermatološki pregled

Primetili ste izvesne promene na koži i niste sigurni šta to sve može da znači, a narušavaju i estetiku vašeg lica? Imate konkretan problem s kojim se suočavate godinama i do sada niste uspeli da ga rešite na adekvatan način?

Ili želite da osvežite i sačuvate dobar ten, ali vam je potreban savet u vezi sa tim koja vrsta tretmana, kojim tempom i uz koju negu je najpodobnija za vas, s obzirom na stanje kože?

Dermatolog Genesis beauty centra na raspolaganju vam je za tu vrstu medicinske podrške. Uz procenu trenutnog stanja i vaših želja, zajedno ćete odabrati tretmane i dinamiku primene kojim ćete postići željeni napredak.

Melanomi, ekcemi, posledice starenja, procena stanja kože i odabir estetskog tretmana ili terapije, ali i sve druge teme iz oblasti opšte i estetske dermatologije dobar su razlog za konsultaciju.

Kako dermatološki pregled izgleda

Pregled kože i sluzokože celog tela, noktiju i kose radi lekar specijalista dermatologije. Pregled traje ukupno do 30 minuta, potpuno je bezbolan i bezbedan i ne zahteva nikakvu pripremu, a podrazumeva:

  • razgovor o sadašnjim tegobama, kao i prethodnim kožnim i drugim bolestima od značaja, o alergijama, o lekovima ko je uzimate, bolestima u porodici.
  • uvid u medicinsku dokumentaciju koju imate
  • dermatološki pregled, koji može da obuhvata posmatranje golim okom, pregled lupom sa uveličavajućim staklom, svetlosnom lampom,
  • regularnim dermatoskopom, dermatoskopom sa mernim podeocima i svetlom, kao i fotoaparat sa dermatoskopom.
    Savet i preporuka za dalje lečenje

Zašto da posetim deromatologa

Savremeni dermatološki pregled, kakav radimo u Genesis beauty centru, najbolji je put do brze i sigurne dijagnoze. A to je već pola rešenja. Tip specijalizovanih lekara našeg centra daće vam smernice bilo da želite da rešite problem ili da probudite svoju lepotu ponovo.