Mesoslim

Šta je mesoslim?

Mesoslim je aparaturna mezoterapija revolucionarna estetska, nehirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji deo kože, mezoderm, bez upotrebe igala.

To je potpuno siguran tretman, bez povreda, podliva i bola, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti i vaša najzahtevnija očekivanja.

Namenjena je svima koji žele da uklone bore, posvetle hiperpigmentacije, osveže ten i učvrste tonus kože lica i tela, kao i za sve koji žele da redukuju celulit.

Tretman podrazumeva uvođenje mesoslima, vitaminskog koktela koji smanjuje obim i rešava problem celulita svakog tipa.

Kako mesoslim tretman izgleda?

Uz pomoć aparata najboljeg svetskog prozivođača opreme i preparata na polju profesionalne nege Skeyndor i aktivnih sastojaka dolazi do redukcije masnog tkiva, sprečavanja njegovog nastanka i izbacivanja toksina.

Ovaj aparat koktel odgovarajućih sastojaka bez igala uvodi u delove kože u koje je potrebno. Njime mogu da se tretiraju sve regije, dok je efekat izbacivanja toksina blagodoran za čitav organizam.

Kakvi efekti se postižu mesoslim tertmanom?

Taj tertman istovremeno deluje na tri procesa koji povećavaju pojavu celulita, uklanjaju ga i sprečavaju njegovu ponovnu pojavu, a ujedno uklanjaju i masne naslage.

Ekstrakti koji se unose pomažu drenažni i efekat čišćenja, sprečavaju stvaranje masnog tkiva i redukuju njegovu debljinu, sagorevaju masti i sprečavaju stvaranje novih masnih ćelija.

Za potpun efekat preporučuje se serija od 6 do 10 tretmana, u prvoj nedelji 2, a nakon toga jednom u 7 dana.