Nega nakon tretmana

Zašto je važna nega nakon tretmana laserom

Tretmani koji na izvestan način narušavaju gornju površinu kože čine je ranjivom i osetljivom. Posle laserskih i drugih tretmana je neophodna specijalizovana nega koja koži pomaže da prevaziđe to stanje i koja je hrani i održava njen tonus i svežinu.

Od stručnjaka Genesis beauty centra dobićete smernice kako da i pre tretmana ili intervencije koju planirate, u danima nakon tretmana, kao i do vašeg narednog susreta, na najbolji način negujete kožu, postignete potpun učinak tretmana ali i kako da kožu redovno štitite i hranite od svih izazova savremenog života.

Iz prirodnih i fizioloških razloga epiderm tela je mnogo osetljiviji na dehidraciju i ima mnogo manje lojnih žlezda nego što ih je na licu. Kombinacijom tretmana u Genesis beauty centru i proizvoda za ličnu negu postiže se efekat detoksikacije, oblikovanja, zatezanja i skladna silueta.

Pored toga, kada je reč o nezi tela, faza pripreme je od suštinske važnosti, jer pojačava efekte specifičnih tretmana, a poboljšavanjem zaštite i ojačavanjem kože tela generalno se pojačavaju kvalitet i funkcije kože.

Stručnjaci Genesis beauty centra će vam, na osnovu analize promenljivih faktora i uslova kojima ste izloženi, preporučiti negu i proizvode koje možete da koristite kod kuće, kako biste uz redovne tretmane u Genesis beauty centru, imali kontinuiranu i potpuno individualizovanu negu kože tela.

Genesis beauty centar u radu koristi kozmetiku renomiranoih proizvođača Skeindor i Guinot i radimo prema njihovoj metodologiji.

Vaša najbolja nega

Vaša nega u Genesis beauty centru potpuno je prilagođena trenutnom stanju vaše kože. To je tačka slaganja koju smo pronašlli sa kozmetičkim kućama koje smo odabrali za partnere.

Skeyndor je prestižna španska kompanija sa tradicijom dugom 50 godina i sopstvenom proizvodnjom visokoselektivne, profesionalne kozmetike.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu tima naučnika, Skeyndor danas uživa poverenje beauty profesionalaca u više od 50 zemalja sveta.

Guinot je vrhunska francuska profesionalna kozmetika koja prati individualne potrebe kože klijenta. Kako Guinot proizvodi imaju svojstva farmaceutskih proizvoda, dijagnostika kože obavezan je- i u Genesis beauty centru besplatan, početak i kraj svakog procesa.

Procena kvaliteta, izbor efikasnih formula i tretmana zadatak je koji mogu da iznesu samo profesionalno obučeni i specijalizovani kadrovi. To je pristup na kom u Genesis beauty centru insistiramo.

Probudimo lepotu- zajedno

Ukoliko koristite usluge Genesis beauty centra na raspolaganju su vam:

  • proizvodi za pripremu i čišćenje epiderma i odstranjivanje toksina
  • ulja i losioni za negu tela
  • kreme za telo