Nega stopala

Zašto pedikir

Pedikir se odavno smatra delom osnovne, neophodne higijene stopala. Uz pravilno i redovno održavanje sačuvaćete njihovo zdravlje. Redovna poseta pedikiru pomoći će takođe da predupredite mnoge probleme koje će on da uoči na vreme, a svakako da je i njihova lepota za vas važan detalj.

Estetski pedikir

Uz stručnu i bezbednu obradu, vaša stopala i nokte tretiraćemo vrhunskim proizvodima. U prelepom, opuštajućem ambijentu osećaćete se zaista posebno, a stručnjaci Genesis beauty centra pomoći će vam ne samo da se opustite, već i da odaberete najlepši izgled vaših noktiju.

Medicinski pedikir

Dva do četiri puta oko sveta- smatra se da nas naša stopala toliko ukupno vode tokom života. Više nego dovoljno da im posvetimo pažnju i da redovnom negom, pa i ukrašavanjem pokažemo da smo svesni njihovog značaja.

Pogrešna obuća, nepravilan položaj stopala, brojni drugi problemi koji počinju da vam ometaju kretanje mogu da budu razlog dolaska kod stručnjaka.

Medicinski pedikir u Genesis beauty centru podrazumeva obradu stopala i noktiju sa patološkim problemima i promenama. Uspešno možete da rešite problem kurjih očiju, žuljeva, ragada, trauma noktiju, gljivičnih oboljena, bradavica ili uraslih noktiju.

SPA pedikir

Ne samo zbog estetike, već i iz zdravstvenih razloga, važno je da vodite računa o svojim stopalima. SPA pedikir pružiće vam nezaboravno iskustvo kroz koje istovremeno postižete efekat lepote, ali pre svega snažan relaksirajući efekat.

Piling, pakovanja, i završne osvežavajuće kreme učiniće da imate utisak da lebdite, kada ponovo stanete na svoje noge. Odličan poklon nakon napornog radnog dana.
Preporučuje se bar jednom mesečno, bez obzira na to koje je doba godine.

Polupedikir

Podrazumeva oblikovanje i lakiranje noktiju, piling i nanošenje hranljive kreme. Takođe pruža dvojni efekat, estetike i opuštanja.

Parafin nogu

Parafinsko pakovanje idealno je za suvu i ispucalu kožu nogu. Koža tretirana parafinom dubinski se čisti i osvežava. Posebno se preporučuje osobama koje imaju suvu kožu ili su često u kontaktu sa vodom ili sredstvima koje je iritiraju i isušuju.

Parafinsko pakovanje zagrejaće tretirano područje, pa ima povoljno dejstvo i na kosti i na krvne sudove i iz tog razloga preporučuje se i osobama koje imaju problema sa cirkulacijom ili reumom.

Masaža za umorna stopala

Znate li da se na vašim stopalima nalaze zone koje odgovaraju svim organima i žlezdama u vašem organizmu, kao i preko 70.000 nervnih završetaka?

Stimulacijom tih tačaka mogu da se otklone različite tegobe kao i blokade koje sprečavaju pravilno funkcionisanje vašeg tela. Masaža stopala poboljšava ukupno stanje organizma i zato se preporučuje čak i kada nemate nikakvih problema.

Kod sportskih povreda, učestalih glavobolja, menstrualnih tegoba, ali i za poboljšanje koncentracije i za oslobađanje od napetosti, to je sjajna tehnika.
Masaža stopala daje vam osećaj “lakoće” nogu, ali i relaksacije celog tela.